Camera beveiliging

Betrouwbaar, vakkundig en snel

Camera beveiliging kan het verschil betekenen tussen lieden die uw woning of bedrijfspand proberen binnen te dringen, of die uw pand links laten liggen.

Een bewakingscamera schrikt in de meeste gevallen al preventief af en proberen ze het toch, dan heeft u ze met onze camera systemen altijd haarscherp in beeld (afhankelijk van omstandigheden) zodat ze niet gauw hun straf zullen ontlopen. Wij van TVS beveiliging helpen u graag met beveiligen van uw eigendommen d.m.v. camerabeveiliging.

Camera beveiliging voor particulieren en bedrijven

Wanneer ongenode gasten uw woning of bedrijfspand willen binnendringen en zij merken de camera beveiliging op ,zullen ze zich nog wel een keer bedenken om hun plan voort te zetten. Vandaag de dag maakt de beveiligingscamera haarscherpe beelden ( afhankelijk van omstandigheden )  die weken soms na maanden nog zijn terug te zien. Ook criminelen weten dit en zullen daarom vaak panden die voorzien zijn van een beveiligingscamera zoveel mogelijk mijden.

Beelden ( terug ) zien waar en wanneer u dat wilt

Niet alleen de resolutie ( beeldscherpte ) waarmee een beveiligingscamera beelden maakt is verbeterd , ook de manier waarop beelden te bekijken valt en opgeslagen wordt is aanzienlijk verandert de laatste tijd. Met de IP camera’s en HDCVI camera’s uit ons assortiment kunt u beelden ( terug ) kijken op iedere gewenste locatie en op ieder tijdstip.

Camerabeveiliging aanschaffen

Het aanschaffen van een systeem voor uw pand zal niet uw dagelijkse bezigheid zijn. Voor ons van TVS beveiliging wel. Wij hebben  meer dan 20 jaar ervaring met het installeren van beveiligingscamera’s.

Samen met u gaan we graag opzoek naar het beste systeem voor uw situatie. We geven u vrijblijvend advies over onze beveiligingscamera’s, inbraakalarm en intercom systemen.

Vraag vrijblijvend informatie aan via ons mobiele telnr.: 06-12877203 of via de mail: tvs-service@planet.nl

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06 12877203 - 050-5715422